Haemme Noutomyyjää Turun myymäläämme

2019-07-26

Haemme Turun myymäläämme hydrauliikkaletkuasennelmien, liittimien ja tarvikkeiden myyntiin sekä valmistukseen innostunutta ja positiivista henkilöä noutomyyntiin.

Noutomyynnissä toimit suorassa asiakaskontaktissa Turun noutomyymälämme tiskillä.
Ydintehtäviä ovat mm: hydrauliikkaletkuasennelman valmistaminen letkutuotantokoneilla asiakkaan odottaessa sekä muihin asiakastarpeisiin vastaaminen (letkut, liittimet ja tarvikkeet)
Asiakkaitamme ovat mm. urakoitsijat ja teollisuuden kunnossapito.

On eduksi, jos sinulla on ainakin jonkin verran aikaisempaa käytännön kokemusta hydrauliikkaletkuista- ja liittimistä, tai muusta esim. mekaanisesta voimansiirrosta tai muusta vastaavasta.
Käytännön ongelmanratkaisukyvystä ja esim. korjauskokemuksesta vaikkapa harrastusten parissa on tehtävässä paljon hyötyä.

Arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen ja palveluinnokasta asennetta, koska palvelemme asiakkaita heidän tarpeidensa mukaisesti vuodenajasta tai vuorokaudenajasta riippumatta.
Eduksi luemme myös kokemuksen asiakaspalvelutehtävissä aiemmin toimimisesta.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen jukka-pekka.hietaniemi@hydroscand.fi 12.8.2019 mennessä. Otsikoithan viestisi "NOUTOMYYJÄ TURKU".

Hydroscand Oy on osa kansainvälistä Hydroscand Group - konsernia jonka toimialana on letkujen, letku- ja putkiasennelmien sekä johdinkomponenttien myynti jälkimarkkinoille ja koneenrakennusteollisuuteen.
Hydroscand Oy on toiminut Suomessa 22 vuotta ja sillä on 11 toimipistettä sekä laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri Suomea.
Hydroscand Oy:n pääkonttori, keskusvarasto ja OEM-tuotantoyksiköt sijaitsevat Turussa Orikedon teollisuusalueella.