OEM-aluemyyjä

2018-01-26

Kiinnostaako sinua omalla talousalueellasi tapahtuva myyntityö suoraan yrityksille? Haemme teknistä aluemyyjää myyntitiimiimme!

Menesty oman talousalueesi teknisenä aluemyyjänä!

Kiinnostaako sinua omalla talousalueellasi tapahtuva myyntityö suoraan yrityksille? Hydrauliikan komponenttien myyntiin ja jakeluun erikoistunut asiakasyrityksemme on osa pohjoismaissa toimivaa laajempaa konsernia, joka uudelleenjärjestää omien toimintojensa yritysmyynnin Suomessa. Yritysmyynnin asiakkaita ovat koneenrakennusteollisuus, raskaan kaluston korjaamot, metsäkone- ja kaivinkoneurakoitsijat sekä teollisuuden kunnossapito.

Vastaat oman talousalueesi yritysmyynnistä, olet myyntihenkinen ja kiinnostunut tekniikasta ja koneenrakennusalan toiminnasta. Sinulla on ehkä tekninen tai kaupallinen pohjakoulutus ja mahdollisesti myös aiempaa näyttöä tehokkaasta B-to-B -myynnistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja yrityksiin tapahtuva myyntityö kiinnostaa sinua aidosti! Työssä menestyminen edellyttää lisäksi vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien (word, excel, powerpoint) hallintaa.

Toimit pääsääntöisesti omalla talousalueellasi, mutta sinulla on matkustusvalmiutta tarvittaessa myös muualle Suomeen.
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, hyvän tuote- ja perehdytyskoulutuksen, kokeneen myyntitiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan.

Tarjoamme sinulle:
-Pitkäaikaisen työpaikan
-Avoimen ja mukavan työilmapiirin
-Hyvän tuote- ja perehdytyskoulutuksen
-Kokeneen myyntitiimin tuen
-Kilpailukykyisen palkan

Arvostamme:
-Aktiivista ja oma-aloitteista otetta itsenäiseen työskentelyyn
-Myyntihenkisyyttä 
-Teknistä tai kaupallista koulutusta ja kokemusta
-Englannin kielen taitoa sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien (word, excel, powerpoint) hallintaa

Tiedustelut ja hakemukset:
Henry Tuomola,
040-5639356,
henry.tuomola@hydroscand.fi