Metsäkoneletkut

2020-03-06

Huippulaadukkaat, käytössä kestävät ja hyvän hinta-laatusuhteen letkut metsäkoneisiin, kuljetus- ja maanrakennuskalustoon heti varastosta! Enemmän kestävyyttä - enemmän käyttötunteja

Hydroscandin tuotevalikoimassa hyvän hinta-laatusuhteen, käytössä kestäviksi todetut letkut ja liittimet sekä kauden 2019-2020 uutuudet!

Hydroscandin metsäkoneisiin ja laajasti muuhunkin kalustoon sopivassa hydrauliikkaletkuvalikoimassa on ollut nyt muutaman vuoden saatavilla hyvän vastaanoton saaneet Rock-pintakumilla varustetut Kappaflex 2K- ja IsoBar Rock 350 bar -letkutyypit.

Letkut ovat saaneet käyttäjiltä hyvää palautetta erityisesti letkun hankauksenkestosta ja kestävyydestä käytössä vaativissa olosuhteissa (pakkanen tai monimutkaiset liikeradat esim. hakkuupäässä).

Nyt tämä tuoteperhe on saanut seurakseen uutuustuotteen kaudelle 2019-2020! Uusi 420 bar notkea spiraaliletku Advanstar+ oli kauden 2018-2019 aikana lukuisilla testikäyttäjillä kenttätestissä vaativimmissakin kohteissa eri puolella Suomea etelästä pohjoiseen.

Tämä perinteisen ja arvostetun japanilaisen letkuvalmistaja Sumitomo Rikon valmistama spiraaliletku sai käyttäjiltä kiitosta kestävyydestä ja sen ansiosta vähentyneistä seisokeista letkurikkojen vuoksi.

Oheisessa esitteessä lisätietoja metsäkoneisiin ja laajasti myös muuhun monipuoliseen käyttöön tarkoitetusta letkuvalikoimastamme.

 

PDF.png Lue esite täältä