Avoimia työpaikkoja

Haemme yritykseemme in-house kirjanpitäjää.

Työpaikka on Turun Orikedolla.

Työ sisältää kirjanpidon tehtävät, myynti-ja ostoreskontran hoidon sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Tarkoituksena on myös yhdistää palkanlaskenta tähän tehtävään, joten palkanlaskentataidoista on suurta hyötyä. Se ei ole kuitenkaan välttämätön edellytys.

Lisäksi tilinpäätöksen tekeminen tulee mukaan tähän tehtävään tammikuussa 2025 (tilikausi 2024).

Sinulla pitää olla kokemusta ainakin 3-5 vuotta kirjanpidon perustehtävistä joko tilitoimistossa tai in-house kirjanpitäjän toimimisesta. Työssä toimitaan sekä yksin, että tiimissä. Pääosin työ on kuitenkin varsin itsenäistä, joten toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta otetta.

Työtä tehdään pääosin paikan päällä konttorilla. Työympäristömme on joustava ja toista tukeva.

Tehtävässä on perehtymisaika, ja syksyn aikana tehtävään harjaannutaan ja perehdytetään, ja tehtävän päävastuu alkaa 1.1.2024 lukien.

Käytössä olevia ohjelmia on Hydropro ja Fivaldi. Lähitulevaisuudessa (2-3v aikana) käyttöjärjestelmä ja talousohjelma tulee uudistumaan ja se projekti on alkamassa tulevana talvena. Tässä tehtävässä pääset siis päivittäisen työn ohessa olemaan mukana ja kehittämään järjestelmiä ja prosesseja, kun siirrymme uuteen käyttöjärjestelmään tulevaisuudessa.

Toivomme, että näet tämän positiivisena haasteena, jossa näet oman kädenjäljen ja pääset suoraan vaikuttamaan taloustoimintojen kehitykseen ja kasvamaan tehtävän mukana.

Excel-osaamisesta on suurta hyötyä. Työssä tarvitset myös jonkin verran englannin kieltä.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa sähköpostitse osoitteeseen jukka-pekka.hietaniemi@hydroscand.fi. Otsikoithan hakemuksesi "KIRJANPITÄJÄ TURKU". Hakuaika päättyy 17.8.2023.

 

Etsimme Helsingin talousalueelle asentaja-kuljettajia Hydroscand LetkuExpress -konseptin mukaiseen huoltoautotoimintaan.

LetkuExpress-huoltoautokonsepti vastaa asiakkaan tarpeisiin joustavalla ja nopealla hydrauliikkaletkujen- ja komponenttien vaihto- ja korjauspalvelulla. Kun asiakkaan laitteesta tai koneesta rikkoutuu hydrauliikkaletku tai hydrauliikkakomponentti, tarvitaan nopeaa reagointiaikaa ja silloin asiakkaan luokse tullaan päivystyksessä tekemään huoltotoimenpide täysin varustellulla Hydroscand LetkuExpress-autolla.
Päivystys huoltoautoilla on 24/7 kiertävissä vuoroissa.

Tyypillisiä päivystystehtäviä on mm. letkurikot mobiilikalustossa kuten kaivinkoneissa, liikkuvassa kalustossa ja teollisissa kohteissa.

Hydroscand-konsernissa on muualla Euroopassa jo yli sata huoltoautoa vastaamassa tähän kasvavaan asiakastarpeeseen päivittäin.

Etsimme nyt tekniikan alalla ja käytännön huoltotoiminnassa mukana olleita oma-aloitteisia ja innokkaita ihmisiä mukaan konseptiin.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu käytännön asennustehtäviin vastaaminen LetkuExpress-huoltoautolla. Kohdealueena on Helsingin seutu mukaan lukien Espoo ja Vantaa. Tukikohta on lähellä Malmia.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tekniikan parista ja olet tottunut ja kiinnostunut ratkaisemaan käytännön ongelmia teknisten laitteiden parissa. Hydrauliikan jonkinlainen tuntemus on suureksi eduksi. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta joko huoltotoiminnassa tai muissa yhteyksissä on erittäin suureksi eduksi.

Tehtävään koulutetaan Turun pääkonttorissa ja kentällä Helsingissä. Olet mukana kasvavassa tiimissä ja joustavassa työympäristössä.
 
Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikoituna "HELSINKI LETKUEXPRESS" sähköpostitse osoitteeseen jukka-pekka.hietaniemi@hydroscand.fi. Hakuaika päättyy 17.8.2023.

 


Hydroscand Oy:n pääkonttori, keskusvarasto ja OEM-tuotantoyksiköt sijaitsevat Turussa Orikedon teollisuusalueella. Pääkonttorissa työskentelee eri osastoilla yhteensä 60 alan ammattilaista ja olet mukana kasvavaa ja nuorekasta tiimiä.

Hydroscand Oy on osa kansainvälistä perheomisteista Hydroscand Group -konsernia, jonka toimialana on letkujen, letku- ja putkiasennelmien sekä johdinkomponenttien myynti jälkimarkkinoille ja koneenrakennusteollisuuteen. Hydroscand Group toimii jo 20 maassa.

Hydroscand Oy on toiminut Suomessa 26 vuotta ja sillä on 11 toimipistettä sekä laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri Suomea. Näiden kautta se palvelee laajaa asiakaskuntaa teollisuudesta urakoitsijoihin.

Yrityksemme on kasvuhakuinen ja tulevaisuuteen katsova. 

© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään