Hydroscand Noutomyyjä (Turun myymälä)

Etsimme Turun myymäläämme noutomyyjää. Noutomyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu myymälässä, mm. asiakasletkujen teko, asiakaspalvelu ja muut tiskimyynnin tehtävät osana myymälätiimiä.

Etsimme Turun myymäläämme noutomyyjää. Noutomyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu myymälässä, mm. asiakasletkujen teko, asiakaspalvelu ja muut tiskimyynnin tehtävät osana myymälätiimiä.

Asiakkaitamme ovat mm. urakoitsijat, yksityisasiakkaat, teollisuuden asiakkaat, maatalous ja muut mobile-asiakkaat.

Toivomme, että sinulla on jotain käytännön kokemusta tekniikan parista ja olet tottunut ja kiinnostunut ratkaisemaan käytännön ongelmia teknisten laitteiden parissa. Se voi olla vapaa-ajalta tai aiemmista työtehtävistä.

Hydrauliikan jonkinlainen tuntemus on suureksi eduksi.

Tuotteet joita työssä käsitellään ovat hydrauliikan ja teollisuuden johdinkomponentteja, kuten letkuja, liittimiä, nippoja jne.

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta missä tahansa työssä on suureksi eduksi.

Luonteeltasi toivomme, että olet joustava ja asiakaspalvelutehtävissä ulospäin suuntautuva.

Tehtävään koulutetaan Turun pääkonttorissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka-Pekka Hietaniemi
[email protected]

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera 30.4 mennessä osoitteeseen [email protected].
Otsikoithan viestisi otsikolla "NOUTOMYYJÄ TURKU" Kiitos.Hydroscand Oy on osa kansainvälistä Hydroscand Group - konsernia jonka toimialana on letkujen, letku- ja putkiasennelmien sekä johdinkomponenttien myynti jälkimarkkinoille ja koneenrakennusteollisuuteen.

Hydroscand Oy on toiminut Suomessa 21 vuotta ja sillä on 11 toimipistettä sekä laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri Suomea.

Hydroscand Oy:n pääkonttori, keskusvarasto ja OEM-tuotantoyksiköt sijaitsevat Turussa Orikedon teollisuusalueella. Pääkonttorissa työskentelee eri osastoilla yhteensä 50 alan ammattilaista.

Julkaistu: 19-04-2021
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään