Tietoa Hydroscandista

Joustavan ja ammattitaitoisen palvelun lisäksi meillä on laaja valikoima letkuja ja johdinkomponentteja sekä kattava jakeluverkosto, jonka ansiosta voimme palvella sinua siellä missä ikinä oletkin.

Hydroscand
Hydroscand-konserni aloitti 1969 Tukholmassa ja on nykyisin Skandinavian markkinajohtaja letkuissa ja johdinkomponenteissa. 220 miljoonan euron liikevaihdolla (2017) ja yli 1100 työntekijällä palvelemme yli 21 000 asiakasta Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Letkupalvelu
170 toimipaikkamme ja 400 jälleenmyyjämme ansiosta olemme aina lähellä asiakkaitamme. Toimipaikoissamme on suuret varastot, nykyaikaiset koneet, kokemusta ja tietoa hydrauliikkaletkuista sekä johdinkomponenteista.

Markkinoiden laajin tuotevalikoima
Meillä on täydellinen valikoima hydrauliikkaletkuista ja johdinkomponenteista yli 20 000 artikkelin varastossamme. Sen lisäksi meillä on kaikentyyppisiä letkuliittimiä, adaptereita, leikkuurengasliittimiä, ORFS-liittimiä, putkenkiinnittimiä, venttiilejä sekä kaikenlaisia tarvikkeita. Meillä on myös laaja valikoima teollisuusletkuja ja liittimiä. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja.


Hydroscand Suomi

Perustettu: 1979, toiminta alkoi 1997
Toimiala: Letkujen ja johdinkomponenttien myynti ja jakelu
Liikevaihto: yli 12 milj. euroa
Henkilökuntamäärä: n. 40
Toiminta-alue: Suomi, 11 toimipistettä, yli 60 jälleenmyyjää
Toimitusjohtaja: Jukka-Pekka Hietaniemi