HYDROSCANDIN KOULUPROJEKTI

Vuonna 1969 Hydroscand perustettiin Ruotsissa ja on siitä asti kehittänyt maailmanlaajuista konsernia, joka toimii tänä päivänä 20 maassa. Menestys ei tule yksin. Sen mukana tulee myös vastuuta ja mahdollisuuksia vaikuttaa - jotain, minkä Hydroscand ottaa tosissaan.

Hydroscand toimii aktiivisesti tukeakseen monia toimia Appelsboschissa, Etelä-Afrikassa, jossa olemme mukana koulu- ja esikoulutoiminnassa. Hydroscand jakaa vuosittain myös stipendejä koulun parhaille oppilaille. Stipendi antaa oppilaalle mahdollisuuden täydentää opintojaan korkeammilla opintoasteilla, Hydroscandin rahoittamana. Tämä sitoutuminen on vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan monen lapsen tulevaisuuteen Appelsboschissa.Hydroscand-kouluprojekti-etela-afrikka-2.jpg

Keväällä 2011 Hydroscand aloitti toimintansa Etelä-Afrikassa ostamalla yrityksen Johannesburgissa. Samalla matkalla Hydroscand vieraili Appelsboschin kylässä Kwazulu-Natalin provinssissa, jossa yrityksen edustajille esiteltiin Inqolayolwazin peruskoulua. Koulua oli laiminlyöty ja luokkahuoneet olivat ylikansoitettu oppilaista. Vierailijat olivat huolissaan koulun kunnosta, mutta myös yllättyneitä lasten innostuneisuudesta opetukseen, huolimatta huonoista olosuhteista.

Kävi ilmi, että koulu oli vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, eikä saanut julkista rahoitusta uusien luokkahuoneiden rakentamiseen ja opettajien palkkaamiseen. Silloin tehtiin päätös, että Hydroscand lahjoittaisi rahat, jotka tarvittaisiin uuden rakennuksen ja luokkien rakentamiseen. Tästä alkoi Hydroscandin osallistuminen koulun ja myöhemmin myös esikoulun toimintaan sekä stipendeihin.

KATSO HISTORIAA HYDROSCAND KOULUPROJEKTISTA ETELÄ-AFRIKASSA

Vuodesta 2011 Hydroscand on ollut mukana koulu ja esikoulutoiminnassa Etelä-Afrikassa, muuttaakseen oppilaiden jokapäiväistä elämää ja tulevaisuuden mahdollisuuksia parempaan. 50-vuotisjuhlan kunniaksi Hydroscand Group on perustanut Inqolayolwazi School Project -rahaston ja lahjoittanut suuren summan uudelle rahastolle.

© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään