TIETOA

HYDROSCANDISTA

TIETOA

HYDROSCANDISTA

Jo yli 50 vuotta letkuja ja johdinkomponentteja - vieläkin sama omistautuminen asiakaslähtöiseen toimintaan. 

Joustavan ja ammattitaitoisen palvelun lisäksi meillä on laaja valikoima letkuja ja johdinkomponentteja sekä kattava jakeluverkosto, jonka ansiosta voimme palvella sinua siellä missä ikinä oletkin.

LIIKEIDEA

Hydroscand – kansainvälinen perheyritys – tarjoaa letkuja ja johdinkomponentteja sekä niihin liittyviä palveluratkaisuja ja tuotteita asiakaslähtöisestä ja hajautetusta organisaatiosta.

MISSIO

Tukemalla asiakkaitamme jatkuvassa kehityksessä luomme kasvua ja kannattavuutta, jota tarvitaan kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi heille, yrityksellemme ja työntekijöillemme.

VISIO

Hydroscand on asiakkaiden luonnollinen valinta letkuissa, liittimissä ja niihin liittyvissä komponenteissa innovatiivisten palveluidemme ja ratkaisujemme ansiosta.


Hydroscand-konserni

Hydroscand-konserni aloitti toimintansa vuonna 1969 Tukholmassa ja on nykyisin Skandinavian markkinajohtaja letkuissa ja johdinkomponenteissa.

250 miljoonan euron liikevaihdolla (2019) ja yli 1400 työntekijällä palvelemme yli 21 000 asiakasta Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.


Hydroscand Suomessa

Suomessa asiakkaitamme palvelee 11 toimipistettä sekä yli 60 jälleenmyyjäämme. Laajan verkoston avulla olemme aina lähellä asiakasta. Toimipaikoissamme on suuret varastot, nykyaikaiset koneet, laaja kokemus ja tieto hydrauliikkaletkuista sekä johdinkomponenteista.

Perustettu: 1979, toiminta alkoi 1997
Toimiala: Letkujen ja johdinkomponenttien myynti ja jakelu
Liikevaihto: yli 13 milj. euroa
Henkilökuntamäärä: n. 50
Toiminta-alue: Suomi, 11 toimipistettä, yli 60 jälleenmyyjää
Toimitusjohtaja: Jukka-Pekka Hietaniemi


© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään