LAATU JA
VASTUULLISUUS

ISO 9001

Me Hydroscandilla arvostamme laatua ja haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita sekä laadukasta palvelua. Haluamme kehittyä ja parantaa toimintaamme, jotta voimme vastata asiakkaidemm vaaitmuksiin nyt ja tulevaisuudessa. 

Hydroscand Oy:n Turun päätoimipiste toimii ISO 9001:2015 sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Toiminnallamme haluamme taata asiakkaillemme laadukkaat ja turvalliset tuotteet sekä joustavan ja laadukkaan palvelun. Laatupolitiikkaamme voit tutustua tästä.

ISO 9001 -sertifikaatti (fin)

ISO 9001 -sertificate (eng)

DNV GL

Valikoimistamme löytyy DNV GL ja MED (Marine Equipment Directive) sertifioituja erikoisletkuja meri- ja offshore-sovelluksiin.  Tuotesertifikaatit löydät täältä. 

Yritysvastuu

Hydroscand on perustamisensa jälkeen kehittänyt maailmanlaajuista konsernia, joka toimii tänä päivänä 20 maassa. Menestys tuo mukanaan  myös vastuuta ja mahdollisuuksia vaikuttaa - jotain, minkä Hydroscand ottaa tosissaan.

Hydroscand toimii aktiivisesti tukeakseen monia toimia Appelsboschissa, Etelä-Afrikassa, jossa olemme mukana koulu- ja esikoulutoiminnassa. Hydroscand jakaa vuosittain myös stipendejä koulun parhaille oppilaille. Stipendi antaa oppilaalle mahdollisuuden täydentää opintojaan korkeammilla opintoasteilla, Hydroscandin rahoittamana. Tämä sitoutuminen on vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan monen lapsen tulevaisuuteen Appelsboschissa.

 

Lue lisää kuinka Hydroscand on tukenut koulua Appelsboschissa.

 

© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään