LETKU-
EXPRESS

LETKUEXPRESS - LETKUT PAIKAN PÄÄLLÄ!

LetkuExpress-auton avulla voit säästää aikaa ja rahaa. Asiantuntija tulee ja ratkaisee huolesi paikan päällä esimerkiksi työmaallasi tai tien päällä.

Jätä letkuhuolesi meille, ratkaisemme ne paikan päällä!

Hydroscand LetkuExpress-auton avulla voit säästää aikaa ja rahaa.

  • Asiantuntija tulee ja vaihtaa rikkoutuneen letkun työkoneeseesi

  • Kaikki työ tehdään työmaallasi

  • Palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden - päivystys 24h!

SOITA LETKUEXPRESS 020-78 62 570

LETKUEXPRESS PALVELUNA

LetkuExpress on Hydroscandin palvelu, jonka avulla voit säästää aikaa ja rahaa. Huoltoajoneuvo tulee paikan päälle korjaamaan tai vaihtamaan letkut työkoneeseesi.

Kun työkoneesta tai laitteesta hajoaa hydrauliikkaletku tai nippa, LetkuExpress tulee paikan päälle korjaamaan tai vaihtamaan sen. Kone saadaan takaisin töihin nopeasti ja säästetään rahaa, kun kone ei joudu seisomaan pitkään.

Mukana LetkuExpress-autossa on kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan letkun irrottamiseen ja vaihtamiseen. Jos letku sijaitsee hankalassa paikassa koneen sisällä, voimme käsiprässiä käyttäen tehdä letkuun uuden pään ja tarvittavat jatkopalat ilman, että konetta tarvitsee purkaa.

 

 

TOIMINTA-ALUE JA MILLOIN VOIT KÄYTTÄÄ PALVELUA

LetkuExpress toimii Pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Vaikka kyse ei olisi hätätehtävästä, voit silti soittaa LetkuExpress-numeroon. Palvelua käytetään myös ennakkohuoltoon ja tarkastuksiin­. Työkoneiden hydrauliikkaletkut on hyvä tarkastaa säännöllisesti ja vaihtaa kuluneet osat ennen kuin tulee vuotoja tai jotain hajoaa. Silloin säästää rahaa ja aikaa.

Työtilauksia voi hyvin sopia myös etukäteen. Voit tilata huollon tai tarkastuksen päivää, viikkoa tai kuukautta ennen haluamaasi ajankohtaa. Laajojen huoltokohteiden kohdalla on hyvä tulla tekemään ennakkokäynti, jossa kartoitetaan tarvittavat materiaalit etukäteen.

 

HINTA

Hydroscand LetkuExpress-auton maksu lasketaan aina vähintään ensimmäisestä tuntipalkkiosta. Toisesta tunnista alkaen työtuntipalkkio lasketaan alkavasta työtunnista. Normaali hinta on voimassa arkisin klo 8.00-16.00. Viikonloppuisin ja työajan ulkopuolella maksut erikoishinnoin.

 

HINTATAULU Arkisin Lauantai Sunnuntai, pyhäpäivä
AJOAIKA 60 € 85 € 85 €
KILOMETRIVELOITUS 1,32 € 1,32 € 1,32 €
TYÖTUNTI KLO 08 - 16 88 € 145 € 250 €
TYÖTUNTI KLO 16 - 22 145 € 200 € 250 €
TYÖTUNTI KLO 22 - 08 200 € 250 € 250 €

 

* Taulukon hinnat ovat alv. 0 %
Kilometrimaksu perustuu matkan pituuteen Hydroscand-toimipisteen ja asiakkaan huoltokohteen välillä.

test

SOITA LETKUEXPRESS
020-78 62 570

Soita LetkuExpress 24h!

© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään