Tervetuloa Helsingin avajaisiin torstaina 23.3.2023!

Tervetuloa Helsingin toimipisteemme uusien toimitilojen avajaistapahtumaan 23.3.2023!

Hydroscandin Helsingin toimipiste muutti joulukuussa vanhasta toimipisteestään Jäähdytintielle.

”Uusissa valoisissa tiloissa meillä on nyt selvästi enemmän varastotilaa ja olemme saaneet sinne lisättyä lukuisia uusia myymälätuotteita sekä erityisesti teollisuusletkuja ja -liittimiä. Näin voimme palvella laajempaa asiakaskuntaa paremmalla tuotevalikoimalla. Lisäksi sijainti on parempi ja hyvin tavoitettavissa.”  kommentoi Hydroscandin Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Hietaniemi.

”Toivotamme lämpimästi kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tulemaan tutustumaan uuteen myymäläämme!. Paikalla teidät tervetulleeksi toivottaa myymälän osaava henkilökunta ja avajaispäivänä myös hydrauliikan ja teollisuuden tuotepäällikkömme ovat paikalla, lisäksi meillä tarjolla herkullinen ruokatarjoilu .” Hietaniemi lisää.

Toimipisteen avajaisissa pääsee myös tapamaan eri tuotekategorioiden asiantuntijoita. He esittelevät mm. hydrauliikkaletkuja, korjaamotuotteita, ja teollisuusletkuja. Yksi kevään uutuuksista, taipuisa imuletku nähdään avajaisissa ensimmäistä kertaa.

Tarjouksiltakaan ei avajaisissa vältytä.

”Avajaistarjouksissa mukana uutuustuotteita ihan hävyttömään hintaan, jonka takia jo pelkästään kannattaa suunnata nokka kohti Tattarisuota.” kommentoi Tuotepäällikkö Jere Orpo.

Milloin?

Torstaina 23.3.2023 klo 10.30 - 14.30

Missä?

Hydroscand Helsinki

Jäähdytintie 4, 00770 Helsinki

Tattarisuon teollisuusalue

Julkaistu: 10-03-2023
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään