Rovaniemen toimipiste muuttaa uuteen osoitteeseen

Rovaniemen toimipiste valmistautuu suureen muutokseen, kun toimipiste muuttaa uuteen osoitteeseen Alatie 2, 96100 Rovaniemi.

”Vanhan tilan vuokrasopimus päättyy. Tämä oli erinomainen aika vaihtaa osoitetta. Alatielle rakennutetaan uusi halli, joka palvelee meitä paremmin.” Toimipisteen yrittäjä Teuvo Strand avaa.

Teuvo mittaamassa

Muuttoa aloitellaan vanhassa toimipisteessä jo nyt, mutta suurin muutto tapahtuu viikoilla 8 ja 9. Uuden toimipisteen on tarkoitus avata ovensa asiakkaille 26.2.

”Uusi toimipiste tulee palvelemaan meitä ja asiakkaitamme varmasti paremmin. Tuotteet saadaan esille siististi, tilaa on enemmän ja myös myymälän ilmettä päivitetään. Tämä on harppaus taas eteenpäin ja odotan toivekkaana tulevaa.” Teuvo kertoo.

Rovaniemen uusi toimipiste

Teuvon mukaan muutosta ei koidu haittaa palveluun. ”Meille tulee auttavia käsiä Turusta, pääkonttorilta. Lisäksi teemme yhteistyötä kuljetuskoulun kanssa, josta tulevat auto ja kuski apuun. Saamme siis itse keskittyä asiakkaiden palveluun tässä muuton ohessa. Yhtenä päivänä, perjantaina 23.2., joudumme sulkemaan hieman aiemmin, jotta saamme loputkin tavarat muutettua maanantaiksi.”

Avajaisista kysellessä Teuvo tuumaa ”Kyllä avajaiset tullaan ehdottomasti järjestämään kevään aikana, mutta muutetaan nyt ensin.”

Teuvo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi uuteen toimipisteeseen 26.2. alkaen. Vanha toimipiste Marttiinintiellä palvelee asiakkaitaan 23.2 asti. 

Julkaistu: 02-02-2024
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään