Turun toimipiste laajenee

Turussa Orikedon teollisuusalueella on ollut Suomen Hydroscandin kotipesä jo vuodesta 1997, kun yritys perustettiin Suomeen. Niin kutsuttu "Hydrauliikkatalo" toimi alkuvuosinaan osoitteessa Orikedonkatu 17. Paljon on ehtinyt tapahtua vuoteen 2023 mennessä.

”Alun perin toiminta oli kokonaan osoitteessa Orikedonkatu 17. Yritystoiminnan kasvaessa tilat alkoivat käymään ahtaaksi. Onneksi saman kadun varrelta löysimme lisää toimitilaa. Hydroscandin keskusvarasto, myymälä ja putkituotanto sijoitettiin uusiin tiloihin osoitteeseen Orikedonkatu 5. Myöhemmin liiketoiminnan kasvaessa vielä lisää Orikedonkatu 5:n viereen rakennettiin toinen halli, joka pyhitettiin kokonaan tuotantotiloiksi. Lopulta vuonna 2021 Orikedonkatu 17:stä luovuttiin kokonaan ja loputkin toiminnasta siirtyi lähemmäksi näitä kahta hallia, Orikedonkatu 11. Tänä päivänä siis Hydroscand toimii Turussa edelleen saman kadun varrella, osoitteissa Orikedonkatu 3, 5 ja 11.” Kertoo myymälän uudistuksen parissa työskennellyt myyjä Miikka Läntinen.

”Haluamme jatkuvasti kehittää asiakastyytyväisyyttä. Laajennuksella olemme saaneet esille laajemman skaalan tuotteita. Ne saadaan nätimmin ja järkevämmin esille, joka auttaa taas asiakkaita löytämään halutun tuotteen.”

Vaikka tilanpuute ei ole Hydroscandille ongelma, eräästä haasteesta Läntinen huomauttaa. ”Asiakastiloja ei kuitenkaan voi laajentaa loputtomasti. Täällä on lähes 20 000 artikkelin varasto, joista esille saa vain murto-osan. Kannustamme asiakkaitamme rohkeasti kyselemään tuotteiden perään, sillä niitä meiltä löytyy aikamoinen määrä.”

Uudistuksen myötä myymälä saa myös uuden ilmeen. ”Olen tyytyväinen myymälän tulevaan ilmeeseen. Tuotteiden sijoittelu helpottaa sekä asiakasta että henkilökuntaamme. Uudet seinätaulut kertovat Hydroscandin tarinaa; tuotteet näkyvät myös seinillä. Myymälästä on tulossa sellainen, mitä kelpaa esitellä.” Läntinen lisää hymyillen.

Miikka Läntinen paljastaa myös hieman tulevaa: ”En kerro mitään enempää, mutta tällaisen uudistuksen myötä on hyvä juhlistaa laajennusta asiakkaidemme kanssa, joten kannattaa pitää yrityksen sivuja silmällä. Lisää paljastuu myöhemmin.”

Hydroscand Turku palvelee teitä osoitteessa Orikedonkatu 5, klo 07.30 – 16.30 myös myymälän uudistuksen aikana! Lisäksi Turussa toimii LetkuExpress, joka palvelee teitä 24/7!

Julkaistu: 24-10-2023
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään