Tervetuloa Rovaniemen toimipisteen avajaisiin 12.-13.4.2024!

Tervetuloa Rovaniemen toimipisteen avajaisiin 12.-13.4.2024! Rovaniemen toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Alatie 2, 96100 Rovaniemi. Rovaniemen toimipistettä luotsaa yrittäjä Teuvo Strand.

Teuvolle työkoneet ja niiden hydrauliikka on tullut tutuksi vuosien kokemuksena koneyrittäjänä. Lapin rankat ja vaihtelevat sääolosuhteet vaativat myös omanlaisen huomion tuotevalinnoissa. Toimipisteen asiantunteva tiimi tuntee pohjoisen vaatimukset ja osaa löytää käyttökohteeseen sopivat letkut ja tarvikkeet.

Muutto uusiin tiloihin tapahtui helmikuun lopussa. ”Uudet toimitilat ovat palvelleet meitä ja asiakkaitamme vanhoja tiloja paremmin. Tilaa on enemmän ja myymälän tuotevalikoimaa on saatu laajennettua. Tuotevalikoimaa saatiin lisää mm. paineilmajarruliittimiä sekä pneumatiikkaa.” Rovaniemen yrittäjä Teuvo Strand kertoo. ”Uusi sijainti VR:n puulanssin kupeessa on myös aiempaa parempi. Olemme saaneet asiakkailta palautetta, että tänne on helpompi tulla.” Teuvo lisää.

Avajaistapahtuma järjestetään perjantaina 12.4. ja lauantaina 13.4. ”Toivotamme kaikki asiakkaat ja muut yrityksen toiminnastamme ja tuotteistamme kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi avajaistapahtumaamme! Paikalla alan asiantuntijoita, avajaistarjouksia ja tarjolla kahvia. Lisäksi kilpailuun kannattaa osallistua, molempina päivinä arvotaan helikopterilennätys Rovaniemen upeiden maisemien yllä!” Teuvo hymyilee.

Tervetuloa Hydroscand Rovaniemen avajaisiin Alatie 2, 92100 Rovaniemi 12.4. klo 10-16 ja 13.4. klo 10-14

Julkaistu: 04-04-2024
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään