Tervetuloa Hydroscand Vaasan 25v juhliin 20.4.2023!

Tervetuloa Hydroscand Vaasan 25v juhliin 20.4.2023!

Vuonna 2022 tuli kuluneeksi 25v siitä kun Hydroscand Oy perustettiin Suomeen, tarkemmin Turkuun. Jo samana vuonna Hydroscandin toiminta laajeni Vaasaan Esko Jaatisen luotsaamana. Vuonna 2014 Eskon pojat Erno ja Ilkka hyppäsivät mukaan yrityksen toimintaan. Jaatiset toimivat pitkään Sepänkylässä, kunnes yrityksen kasvu ja tuotevalikoiman laajeneminen teki tehtävänsä ja Sepänkylän tilat jäivät liian pieniksi. Vuonna 2016 yritys muutti nykyiseen paikkaansa Klementtilään, tarkemmin Myllärinkadulle. Muutaman vuoden päästä tästä, vuonna 2019, Esko Jaatinen jäi ansaitulle eläkkeelle ja pojat Erno ja Ilkka jäivät jatkamaan toimintaa.

"Ensimmäiset muistot liittyen Hydroscandiin menee aina yrityksen alkuvaiheisiin ja varastokadulle, jossa liike ensimmäisenä sijaitsi. Itse 7–8 vuotiaana tuli kiipeiltyä kuormalava hyllyillä letkujen seassa. Nyt 25 vuotta myöhemmin ei enää taivu yhtä hyvin hyllyn väliin, mutta samojen letkujen kanssa edelleen painitaan. Vuosiin mahtuu paljon asioita ja niitä on vaikea tiivistää muutamaan kommenttiin.

Isä teki sen likaisimman ja vaativimman työn eli sai pyöritettyä yritystä Vaasassa ja pystyi kilpailemaan vahvojen perinteisten yritysten kanssa. Vuosia myöhemmin olemme vakinaistaneet asiakaskuntamme ja olemme itse yksi niistä vanhoista perinteisistä yrityksistä alueella. Tämä on luonut meille Ernon kanssa hyvän pohjan jatkaa hyvää työtä. Meidän omat vaatimuksemme itsellemme ja työntekijöille on aina ollut erinomainen palvelualttius, joka on tuonut meille kerrassaan mahtavia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Nyt haluaisimmekin juhlistaa asiakkaidemme kanssa 25 vuoden taivalta tarjoamalla iloisen tapahtuman tarjoilujen kera. Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneita ja erityisesti kaikkia asiakkaita näistä vuosista. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia vuosikymmeniä!" kommentoi Hydroscand Vaasan nykyinen yrittäjä Ilkka Jaatinen.

Toimipisteen syntymäpäivillä nähdään tuote-esittelyitä, tarjouksia, arvontaa ja muuta ohjelmaa!
Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 25 vuotista taivaltamme Vaasassa!

Milloin?
Torstaina 20.4.2023 klo 10.30 - 14.30

Missä?
Hydroscand Vaasa
Myllärinkatu 14, 65100 Vaasa

Julkaistu: 12-04-2023
© Hydroscand 2021 - Kaikki oikeudet pidätetään